Nederlands

Bezoek Aquadroom met Social Deal: geniet voordelig van een dagje wellness

Bezoek Aquadroom met Social Deal: geniet voordelig van een dagje wellness
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Wil je genieten van een heerlijk dagje wellness? Laat je onderdompelen in een oase van rust bij Aquadroom Sauna & Wellness te Maaseik. Hier geniet je van de vele faciliteiten die het wellnessresort te bieden heeft: sauna’s, baden, wellnessbehandelingen en meer. Alles om jou volledig in de watten te leggen en tot rust te laten komen.

Met korting naar Aquadroom Sauna & Wellness

Het is altijd een genot om Aquadroom Sauna & Wellness te bezoeken! Je bezoek wordt nu nóg aangenamer met aanzienlijke korting op je dagje wellness. Met Social Deal kun je regelmatig kiezen voor geweldige deals waarmee je Aquadroom voordeliger kunt bezoeken. Zo kun je vaker genieten van een uitje naar je favoriete wellnessresort.

 

Sauna’s
Maak bij Aquadroom Sauna & Wellness gebruik van verschillende, moderne sauna’s. Stap binnen in deze oases van warmte en laat stress van je afglijden! Iedere sauna bij Aquadroom biedt een unieke ervaring en heeft zijn eigen kenmerken.

Kies bijvoorbeeld voor Sauna Sanarium. Je stapt binnen in de houten cabine met een aangename temperatuur van 55 graden, hoge luchtvochtigheid en constante stoomtoevoer. Of kies voor de Sauna Löyla waarbij saunameesters hitte, stoom en etherische oliën verspreiden door de ruimte. Wil je een meer ontspannen ervaring? Kies dan voor de Sauna Kelo, een stiltesauna met een temperatuur van 80 graden. 

Sauna’s zijn een ware boost voor je gezondheid! De warmte in de sauna's bevordert de bloedcirculatie en opent je poriën, waardoor je lichaam zich kan ontdoen van afvalstoffen. Dit heeft niet alleen een reinigend effect, maar ook een positieve invloed op je welzijn. Terwijl je geniet van de warmte, kun je je gedachten laten afdwalen en tot rust komen.

Baden
Bij Aquadroom Sauna & Wellness kun je tussen de saunabezoeken door heerlijk ontspannen in verschillende baden. Relax in het buitenbad of geniet van een verkwikkend Turks stoombad. En voor een verfrissende afkoeling na je tijd in de sauna, neem je een duik in het dompelbad.

Ook in het Aquadroomcomplex; een groots zwemparadijs met een 25-meterbad, een zwembad met stroomversnellingen, bubbelbaden en 2 superleuke glijbanen. Van dit zwemparadijs kan je (tegen betaling) vanuit het saunacentrum gebruikmaken. De ideale manier om even helemaal te ontspannen!

Behandelingen
Bij Aquadroom kun je genieten van de Footspa Arethusa. Deze unieke ervaring biedt een fishpeeling-behandeling voor je voeten, waarbij garra-rufa-visjes een rol spelen. Tijdens de fishpeeling worden je voeten ondergedompeld in een speciaal bassin met deze kleine, tandeloze visjes. Terwijl de visjes rondzwemmen, knabbelen ze voorzichtig aan de verharde huid op je voeten, waardoor ze gladder en zachter aanvoelen. 

Om je dag bij Aquadroom compleet te maken, heb je keuze uit een scala aan ontspannende massages. Laat de professionele masseurs je lichaam verwennen met een relaxmassage, rug-nek-schoudermassage, voet- en beenmassage of een hotstone massage.

Meer voordelige saunadeals ontdekken?

Wil je eens een ander sauna- of wellness resort ontdekken of ben je gewoonweg benieuwd waar je nog meer terecht kunt voor een heerlijk dagje vol ontspanning? Bekijk alle sauna-, spa- en wellness deals en profiteer van een topdeal!

In de buurt van Aquadroom voordelig overnachten
Wil je vlak bij Aquadroom comfortabel overnachten? Met een luxe hotel in de buurt hoef je niet ver te reizen en kom je nog verder tot rust. Benieuwd waar je zoal terecht kunt? Bekijk hier scherpe deals bij de fijnste hotels en vind een overnachting tegen een onverslaanbare prijs!
Eten & drinken in het resort

In de bistro van Aquadroom kun je jezelf laten verwennen met overheerlijke, gezonde maaltijden. Of je nu zin hebt in een verfrissende salade of een pasta om je energie mee aan te vullen, ze hebben voor elk wat wils. Het gevarieerde menu bestaat uit salades, pasta’s en soepen. Eerder op zoek naar een snelle hap? Dan heb je de keuze uit een reeks rijkbelegde broodjes of gezonde snacks.

Voor een scherpe prijs uit eten vlakbij Aquadroom 

Ben je op zoek naar een plek om voor of na je dagje wellness in de buurt van Aquadroom  Sauna & Wellness heerlijk te dineren? Geen probleem! Dankzij Social Deal kun je in de directe omgeving van Aquadroom genieten van een voortreffelijke maaltijd met korting. Op deze manier kun je in alle rust genieten van zowel ontspanning als culinaire verwennerij, zonder je zorgen te maken over de prijzen.